placeholderOverstappen van Exact Globe naar NetSuite 

Met onze aanpak naar een optimale Netsuite implementatie

Meer weten?

placeholder

Uw partner bij elke stap richting ERP

Maakt u op dit moment gebruik van Exact Globe, maar bent u niet tevreden? En overweegt u om over te stappen naar een ander ERP pakket? Dan is NetSuite de juiste keuze voor u!

overstappen-van-Exact Globe-naar-NetSuite

overstappen-van-Exact Globe-naar-NetSuite

Wat kan NetSuite voor u betekenen?

Eén systeem dat alles-in-één biedt en zo optimaal overzicht creëert. NetSuite brengt uw bedrijfsprocessen in één applicatie samen, waardoor u pragmatisch en doelgericht kunt werken. 

Zo helpt NetSuite u de projecten sneller af te ronden, zijn de facturen nauwkeurig en efficiënt te genereren en helpt het u daarbij debiteurencycli te verminderen, zodat u de cashflow verbetert en het weglekken van inkomsten elimineert.

Belangrijke redenen om over te stappen van Exact Globe naar NetSuite

  • Veel personalisatie mogelijk in NetSuite: richt het precies in naar uw wensen
  • Projecten goed volgen kan met de project time-tracking tool
  • Product niet meer leverbaar? Met NetSuite is dit zo verwijderd
  • Lage instapkosten

De belangrijke voordelen van NetSuite:

1. Cloud based:

NetSuite is een real Cloud-based ERP oplossing. Omdat NetSuite een Software-As-A-Service (SAAS) oplossing is, draait elke klant altijd op dezelfde versie. Bovendien is NetSuite gebaseerd op uniform gegevensbeheer waardoor u niet per administratie de diverse instellingen en data moet beheren.

2. NetSuite levert twee keer per jaar een upgrade:

Elke klant wordt dan automatisch overgezet naar de nieuwste versie. Daarmee heeft u nooit meer een verouderd ERP systeem en werkt u met de nieuwste technologie.  

 3. Customization

NetSuite maakt het mogelijk om zeer specifieke wensen in het systeem aan te brengen met behulp van SuiteApps of customization. Zo heeft u geen zorgen over uptime, servers, databases, active directories etc. Dit maatwerk wordt automatisch meegenomen met elke upgrade. Wij, als uw partner, nemen graag uw specifieke wensen mee.

4. NetSuite werkt multi-country en beschikbaar op alle platformen:

NetSuite werkt zelfs op uw tablet of telefoon. En is ook beschikbaar in meerdere talen, meerdere munteenheden en houdt bovendien rekening met de verschillende belastingregelingen per land.  

5. Lage initiële investering:

Doordat NetSuite in abonnementsvorm wordt aangeboden, is de initiële investering veel lager dan bij traditionele systemen. Bovendien heeft NetSuite een lage TCO (total cost of ownership).

6. Schaalbaar:

Omdat het een SAAS-oplossing is, betaalt u uiteindelijk voor het aantal gebruikers en de door u gebruikte modules. Hierdoor is NetSuite ook betaalbaar en toegankelijk voor het MKB en heeft u een zeer volwassen ERP-systeem in huis.

7. Integraties:

NetSuite is eenvoudig te koppelen en te integreren met veel andere applicaties door middel van een perfect werkende API.  

8.Consolidatie:

Bedrijven kunnen zowel op het niveau van moedermaatschappij als de dochterondernemingen moeiteloos consolideren binnen Netsuite. Dit alles zonder externe software hiervoor aan te schaffen.

Bent u enthousiast over de mogelijkheden van NetSuite voor uw bedrijf?

De keuze voor een nieuwe ERP is geen gemakkelijke. Wij maken graag tijd voor u voor een vrijblijvend gesprek of vraag een demo aan. 

Thuiswerken met NetSuite

Thuiswerken brengt al genoeg uitdagingen met zich mee! Wij geven 6 tips hoe u dat met NetSuite kunt doen.

Lees de blog

NetSuite vergelijken?

Er zijn meerdere bedrijfssoftware applicaties beschikbaar. Vergelijk NetSuite met andere systemen en ontdek waarom.

Bekijk hier de vergelijkingstabel
Cookies